Postări

Se afișează postări din iunie 22, 2008

Caietul superbebelusului

http://www.superbebe.ro/articol_807/superlansare_____caietul_superbebelusului.html De la Superbebe, o alta noutate - Caietul bebelusului. Teomici are o carticica roz de la unchiul Alex, e aproape completata (mai am niste foto de pus in ea), dar i l-as lua si p-asta. Am luat si de la Mami un CD cu povesti si recunosc ca am fost un pic dezamagita pentru ca nu sunt la fel de bine realizate ca cele de la Electrecord cu care am crescut noi, fiind in lectura unei singure persoane. Sunt oarecum monotone si Teo nu prea se omoara dupa ele. In schimb, Geo a tras toate povestile lui de pe vinil pe DVD si p-alea le reascult si eu cu maaaaare placere impreuna cu bebe. :)

High Life Romania: Loredana, diva "Tango"

High Life Romania: Loredana, diva "Tango" http://www.bloompr.ro/?p=recolte Am pus aceste link-uri nu pentru ca sunt o admiratoare a Loredanei (de prea multa vreme nu ma mai intereseaza muzica de la noi), ci pentru compozitia geniala a fotografiilor semnate de artista (da, sunt fan artista) si pentru curajul lui Alice Nastase (care cred ca a dat inca o data lovitura).

Generatia Vita 9

Imagine
Mor de caldura si de plictiseala (uneori), dar n-am incotro. Sau am si nu vreau sa ma gandesc si la alternativa?! Alexandra a facut 1 an si i-au rupt turta. A fost oarecum distractiv sa vezi o mogaldeata care sasaie precum un sarpe taraind ditamai rochita de printesa sau balerina sau domnisoara de onoare de colo - colo in asteptarea momentului in care cineva, un adult sau Tibi, o va lua in brate. Incerc sa imi explic ce le place mai mult copiilor la acest "luat in brate": Faptul ca vad lumea de sus? Ca au castigat negocierea cu adultul si l-au facut sa cedeze aterizand in bratele lui? Ca asta inseamna ca sunt in centrul atentiei? Sau pur si simplu ca asa scapa de plictiseala? Faza asta cu "in brate" ma enerveaza la culme din cel putin doua motive: imi da dureri de mijloc si imi provoaca discutii in contradictoriu cu rudele. Mai ales cu bunica mea. Si uite asa ma apuca teama ca in zilele urmatoare, cand va veni de la tara sa mai stea cu Teomici, o sa strice bunatate