Postări

Se afișează postări din ianuarie 30, 2011

au, labuta mea

Imagine
cum ziceam, daca tot am revenit, sa mai bag niste noutati, dar nu prea multe, ca sa nu ma doara ... labuta.
titlul: citat din teo (care vrea sa imi atraga atentia la jocurile ei);
introducerea: a trecut deja o luna din 2011 si eu sunt la fel de fresh ca in decembrie 2010. teo a prestat una iesire la derdelus, una vizionare de opera comica si una perioada prelungita de tusit si produs mucozitati.
expozitiunea: nu astept nimic special de la acest an, doar o revenire la scoala, mai exact la facultate, dar nu in banca, ci la catedra;
dezvoltarea naratiunii: este greu, dar o sa treaca si greutatea asta. probabil va dura doua saptamani pana incep sa se reverse si vizitele de UVDUMCD&co.
punctul culminant: va fi in vara cand sper ca voi reusi sa am un concediu normal, de om normal, cu un job f normal, cu o familie normala si ca va dura, normal, cel mult 10 zile asa incat sa nu ma obisnuiesc
deznodamantul: o toamna relativ linistita in care nu ma vor deranja, probabil, decat racelile lu` teo. f…

Heeeehe

Nu am mai scris de secole, dar un glumetz m-a determinat sa reiau activitatea. Multumesc lui Catran Batran ca mi-a reamintit ca am un blog! Felicitari lui Catran Batran ca are timp sa citeasca bloguri pe care nici autorii nu le mai frecventeaza! In cinstea celor intamplate, declar ziua de 2 februarie ziua lui Catran Batran, belitorul ocazional si multi-personalizat de ... nustiucecanuconteaza!

PS. Ziua lui Barbu Catran, nu Catran Batran. Pt cine nu stie despre ce personaj e vb, rog cititi comentariul de la postarea cu ... sau mai bine nu pierdeti timpul, aveti lucruri mai impt de facut.