O lectie distractiva

Buna seara !
Sunt  Teo, dar puteti sa-mi spuneti D-soara T. Aceasta este prima mea postare pe blog si ma astept sa fie placuta pentru cei care o veti citi.
Vreau sa va povestesc despre un loc magic, Palatul Cantacuzino, unde Cristina Andone  le-a spus copiilor intamplari magice cu George Enescu, Printesa Maruca, tapul  Gheorgita.  Unele intamplari au fost inspirate de realitate, dar altele au luat viata cu ajutorul  autoarei si al copiilor care au asistat in public. Copiii bucurosi au ascultat cu atentie povestile si au intrat in jocul Cristinei.
Cristina Andone  a facut acest atelier pentru copii deoarece, in curand, i se va publica noua carte din seria Povestilor din Padurea Muzicala, intitulata ,,ENESCU si hora razelor de soare’’. La sfarsitul atelierului copiii puteau  experimenta o vizita VR cu ochelarii Samsung, atat in casa compozitorului roman, cat si in casa principesei  Maruca. De asemenea, se puteau bucura si de turta dulce oferita la final de autoare.

Sunt bucuroasa ca am participat la aceasta experienta si ca am primit un autograf pe cartea mea preferata, "Povestea muzicala de Craciun". Daca v-am facut curiosi, sa stiti ca povestea lui Enescu va fi publicata pe 25 aprilie, la Editura Nemi. Cum am avut onoarea sa rasfoiesc cateva pagini din carte, in avanpremiera, va recomand sa o cautati, mai ales ca pentru copii va fi un mod distractiv de invatat.
                                                                                                                                    Ne vedem pe blog,
                                                                                                                                         D-soara T.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pasul spre "Eu 4.0"

teo citeste:)