Trecut-au anii

au trecut aproape cinci ani de cand am deschis acest blog si cred ca m-am remarcat ca unul dintre cei mai indiferenti proprietari de blog, cu cele mai haotice posturi si cu cele mai lungi pauze intre postari. de ce nu l-am inchis, n-as sti sa spun. oricum, si azi mi-am reprimat pornirea, gandindu-ma ca nu se stie niciodata cum o sa ma apuce din nou dorul de scris. teo e acum suficient de mare cat sa ma ajute chiar ea cu subiecte. asta o sa si fac. o pun pe ea sa imi dicteze ce sa scriu:
Trifoi - desen dupa model

Expozitie colaje

Artista si opera sa

"ca cele doua prietene, eu cu mama, am hotarat sa invatam despre plante. noi, de fapt, invatam si noi cate ceva... stim ca suntem niste oameni ca ceilalti, suntem destepti ca ceilalti, iar mama ma invata bine cum sa fac lucrurile posibile. asa... plantele ca sa le plantam punem seminte, in pamant, le punem intr-un loc sorit (sic!), le udam cu apa si apoi le asteptam. venim doar dimineata sa vedem ce a crescut. asa facem cu sera de la mos craciun. aseara am fost la ceainarie si am vorbit si am desenat si am lipit. a fost tot despre plante si am invatat despre o carte si apoi, va zic sincer, ca ne-a dat doamna niste frunze si am desenat un trifoi cu trei foi, pentru ca asa era frunza pe care am luat-o eu. mai departe, doamna a facut o expozitie cu fisele facute de copii. la sfarsit, doamna mi-a scris un autograf. apoi a venit prietena mea, ana. ne-am dus acasa si am vazut ca plantele pe care le-am plantat in sera au crescut si nu mai incap in sera. ne intrebam acum ce sa facem cu ele, poate le scoatem din sera si le punem in niste vase mijlocii, de vreo 20 de centimetri".

Sera din casa 1

Sera din casa 2

Gradinarul

Lectia de ingrijit plante
dictarea s-a terminat cu un "ma mai gandesc daca te mai invat si maine ce sa scrii". cartea despre plante este Calatorie printre ierburi si lumina . pe curand!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum a schimbat "pash-pash-ul" de Pufi viata noastra

Heeeehe

drumurile noastre, poate